Ik heb een Microsoft Surface. Kan ik jullie apps hierop installeren?

Gewijzigd op Di, 24 Jan, 2023 om 12:51 PM

Ik heb een Microsoft Surface. Kan ik jullie apps hierop installeren?

Nee. Een Microsoft Surface is een tabletcomputer met Microsoft Windows als besturingssysteem. Onze apps zijn ontwikkeld voor Apple iOS en Android, de twee grootste platformen voor mobiele toestellen.

Er zijn geen plannen om onze apps ook voor Windows te ontwikkelen, gezien het marktaandeel voor mobiele toestellen wereldwijd extreem klein is.

Om onze apps te gebruiken heb je dus een smartphone of tablet met iOS of Android nodig. Klik hier voor de lijst met aanbevolen toestellen.