Heb ik een tablet met SIM-kaart nodig?

Gewijzigd op Ma, 9 Jan, 2023 om 5:26 PM

Heb ik een tablet met een SIM-kaart nodig?

Dat mag, maar moet niet. Al onze apps werken off line en je kan een volledige (huur)inspectie doen zonder dat je ter plaatste een internetverbinding moet hebben.

Van zodra je weer verbinding hebt met Wi-Fi (op kantoor, onderweg, thuis ...) zal de app zich automatisch synchroniseren met onze cloud-software. Zo blijven je gegevens veilig en centraal bewaard.

Gebruik je een smartphone dan heb je natuurlijk ook mobiele data. Onze apps synchroniseren echter standaard via Wi-Fi in plaats van je 4G/5G-verbinding. Dit doen we om jou onaangename verrassingen te besparen. Een inspectie bevat vaak heel wat foto's en als je die allemaal via je mobiele data synct, zou het wel eens kunnen dat je maandelijkse limiet snel bereikt is.