Kan ik enkel via WiFi synchroniseren?

Gewijzigd op Do, 8 Dec, 2022 om 1:44 PM

Kan ik enkel via WiFi synchroniseren?

Standaard synchroniseert de Rental Inspector-app enkel via Wifi.
Hier zijn goede redenen voor:

• WiFi is doorgaans sneller en stabieler dan een mobiele dataverbinding. Stabiliteit is erg belangrijk voor een vlotte synchronisatie.
  • Het datavolume van een huurinspectie is meestal erg groot (denk aan de vele foto's), terwijl de maandelijkse datalimieten voor mobiel internet vaak niet zo ruim zijn. Daarom bevelen we aan om via WiFi te synchroniseren.

Wil je toch je toestel met SIM-kaart synchroniseren via de aanwezige 4G -of 5G-verbinding? Dan kan dat. Het enige wat je hoeft te doen is het vakje naast "Enkel synchroniseren via WiFi (aanbevolen)" uit te vinken, in het Instellingen-scherm van de app: