Hoeveel foto's kan ik maken met de app?

Gewijzigd op Do, 17 Aug, 2023 om 12:51 PM

Hoeveel foto's kan ik met de Rental Inspector-app maken?

Met de Pro-versie van de Rental Inspector-app kun je heel wat foto's maken:

• Tot 6 (algemene) foto's per ruimte
  • En dan nog eens tot 6 foto's per element (zoals vloer, plafond, deur, venster ...enz.)
  • Van elke vaststelling/constatering kun je ook nog eens tot 6 foto's afzonderlijk maken

Daarenboven kun je ook foto's maken van sleutels, van de meters voor energie en water en kun je ook foto's van documenten maken, bijvoorbeeld van handleidingen of het identiteitsbewijs van de huurder.

Kortom met de Rental Inspector Pro documenteer je elk rapport met meer dan genoeg foto's.

De opgenomen foto's worden niet alleen bewaard in het pdf-rapport maar ook afzonderlijk bewaard in de Rental Manager. De opgeslagen foto's kun je daar downloaden als afbeeldingen of als een afzonderlijk pdf-document. Meer info.

Gebruik je de Rental Inspector Lite? Dan is het aantal foto's beperkt tot 3 per ruimte, element en vaststelling/constatering.