Kan ik meerdere mobiele toestellen gebruiken met mijn gebruikersnaam?

Gewijzigd op Di, 24 Jan, 2023 om 2:30 PM

Kan ik meerdere mobiele toestellen gebruiken met mijn gebruikersnaam?

Dat hang af van welke Chapps-apps je gebruikt:

• De Building Inspector-app kun je perfect op meerdere toestellen gebruiken. Bijvoorbeeld de app gebruiken op je tablet en je smartphone.

• Voor de Rental Inspector en Dorm Inspector gebruik je best maar 1 enkel toestel per gebruiker. Want wanneer je bent aangemeld op meerdere toestellen, zal de synchronisatie slechts naar 1 toestel gebeuren: het toestel dat het eerst verbinding maakt.