Wat als ik switch naar een nieuw toestel?

Gewijzigd op Do, 24 Nov, 2022 om 11:55 AM

Wat als ik switch naar een nieuw mobiel toestel?

Proficat met je nieuwe smartphone en/of tablet. Om je Chapps 'te verhuizen' ga je als volgt te werk:

1. Synchroniseer de Building Inspector, Rental Inspector en/of Dorm Inspector zodat alle data in de cloud zit en je dus geen gegevens verliest.
  2. Als alles netjes gesynchroniseerd is, verwijder dan de app(s) van je oud toestel.
  3. Download en installeer de app(s) opnieuw op je nieuw toestel. Je vind de apps via de App Store (iOS) of Google Play (Android) van je toetsel.
  4. Meld je opnieuw aan in de app(s) met je e-mailadres en wachtwoord en laat de app synchroniseren.

Zo, nu ben je helemaal klaar om met je nieuw toestel verder te werken.