Hoe een opdracht wissen of annuleren?

Gewijzigd op Ma, 6 Mei om 2:35 PM

Hoe kan een opdracht worden geannuleerd?

Wanneer er een opdracht voor een huurinspectie is, die niet doorgaat dan kan deze worden geannuleerd.Hoe je dat doet, hangt af van de status van de huurinspectie.

1. Status = Klaar voor synchronisatie naar de app

Wanneer de huurinspectie nog in de status "Klaar voor synchronisatie naar de app" staat, dan kun je in de Rental Manager de opdracht wissen (via het vuilbak-icoon) of bewerken (bijvoorbeeld om toe te wijzen aan een andere uitvoerder).

2. Status = Ontvangen in de app of In bewerking (app)

Dit betekent dat de opdracht naar de app is overgedragen. Deze opdracht kan alleen in de app zelf door de uitvoerder worden geannuleerd.

Na annulering dient de uitvoerder de app te synchroniseren, zodat de opdracht terug komt naar de Rental Manager. In de Rental Manager kan de opdracht dan gewist worden of bewerkt worden zoals in het eerste punt beschreven.