Ik vind een pand niet terug in mijn app?!?

Gewijzigd op Di, 24 Jan, 2023 om 1:33 PM

Ik vind een pand niet terug in mijn app?!?

De Rental Inspector-app bevat alleen die panden waarvoor je als uitvoerder al inspecties hebt gedaan. In de app zie je dus nooit automatisch alle panden binnen je organisatie, zoals je die wel in de Rental Manager kan zien.

Als je dus nog nooit eerder een huurinspectie/plaatsbeschrijving voor een pand hebt gemaakt, ga je dat pand dus niet terugvinden in de lijst met objecten in je app.

Geen nood, via het Cloud-icoon rechtsboven in je lijst met objecten kun je een pand vanuit de cloud inladen. Je krijgt dan niet alleen het pand, maar ook alle eventuele afgewerkte huurinspecties van dat pand in je app geladen. Enige voorwaarde: je toestel moet verbonden zijn met WiFi.