Hoe maak ik een pand aan?

Gewijzigd op Do, 11 Jan om 10:03 AM

Hoe maak ik een pand aan?

Vooraleer je jouw eerste huurinspectie kan aanmaken, dien je eerst het pand (object) aan te maken.

Een pand aanmaken is super eenvoudig. Ga in de Rental Manager naar Objecten en klik daar op de knop "Nieuw object":

Voer vervolgens de adresgegevens van het pand in. Ook handig is om een foto toe te voegen van het pand. Deze foto zie je dan in elk overzicht en komt ook op het voorblad van elk rapport. Klik vervolgens op bewaren. Vanaf nu kun je aan het pand huurinspecties toevoegen.