Hoe plan ik een huurinspectie in?

Gewijzigd op Do, 11 Jan om 10:24 AM

Hoe plan ik een huurinspectie in?

Ga naar het gewenste pand in de Rental Manager en klik daar op "Nieuwe opdracht". Wanneer er voor dit pand al een afgewerkte huurinspecties zijn, kun je kiezen om op basis van de vorige huurinspectie te werken. Is er geen vorige opname (bijvoorbeeld omdat het pand nieuw is in de Rental Inspector Pro), dan heb je alleen de keuze voor een nieuwe opname.