Wat is de Rental Manager?

Gewijzigd op Wo, 30 Nov, 2022 om 4:39 PM

Wat is de Rental Manager?

De Rental Manager (https://rental.chapps.com) is een 100% online software die je via de browser van gelijk welke computer gebruikt. Je hoeft dus niets te installeren.

De Rental Manager is inbegrepen in de Pro -en Premiumversie van de Rental Inspector.

De Rental Manager werkt samen met de Rental Inspector-app op je mobiel toestel (tablet of smartphone). Via synchronisatie over WiFi wisselen ze data uit.

In de Rental Manager kun je plaatsbeschrijvingen voorbereiden, aan de juiste medewerker toewijzen en de dag en uur van de uitvoering inplannen. De opdracht wordt dan automatisch naar de app van de medewerker die de huurinspectie gaat uitvoeren verstuurd.

Eens je de huurinspectie in de app afwerkt, synchroniseert de app (van zodra er WiFi beschikbaar is) met de Rental Manager. De Rental Manager maakt de rapporten in pdf aan en verstuurt ze automatisch naar de betrokken partijen: huurder(s), verhuurder(s) en uitvoerder (je kan dit ook uitschakelen).

Een belangrijke functie van de Rental Manager is de backup van zowel je rapporten als je foto's. Zelfs als je tablet of smartphone stuk, verloren of gestolen is, verlies je geen data. Zolang je maar synchroniseert.

Bovendien kun je in de Rental Manager ook de huurinspecties nabewerken. En daarvan nieuwe rapporten of een addendum met je de gewijzigde gegevens aanmaken.

Tenslotte biedt de Rental Manager heel wat mogelijkheden om jouw Chapps Rental Inspector te personaliseren. Je kan er je eigen logo voor op de rapporten in opladen, de gebruikte kleuren voor de rapporten aanpassen, teksten en clausules aanpassen, de checklisten bewerken of nieuwe aanmaken of de prijsboeken aanpassen (Premium-versie).