Kan ik de Building Inspector-app op meerdere toestellen installeren?

Gewijzigd op Ma, 6 Feb, 2023 om 1:18 PM

Kan ik de Building Inspector-app op meerdere toestellen installeren?

Ja dat kan. Voor elke gebruiker heb je een unieke gebruikersaccount nodig. Maar een gebruiker kan de Building Inspector-app op meerdere toestellen installeren en gebruiken.

Zo hebben de meeste van onze gebruikers de app op hun smartphone en op hun tablet geïnstalleerd. Op die manier hebben ze de Building Inspector altijd bij de hand.