Welk toestel heb ik nodig voor jullie apps?

Gewijzigd op Ma, 9 Jan, 2023 om 5:28 PM

Welk toestel heb ik nodig voor jullie apps?

Onze apps Building Inspector, Rental Inspector en Dorm Inspector zijn beschikbaar voor mobiele toestellen met iOS (Apple) of Android als besturingssysteem. Ook de Residenz-app voor communicatie met bewoners of huurders is er voor Android en iOS.

Onze apps vind je terug in de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android) op je toestel. Je kan de apps gratis downloaden, maar je hebt natuurlijk wel een betalend abonnement nodig om ze te gebruiken:

• "Chapps Rental Inspector" voor huurinspecties (plaatsbeschrijvingen)
  • "Chapps Building Inspector" voor inspecties van gebouwen
  • "Chapps Dorm Inspector", de oplossing voor het beheer van studentenhuizen en kamerverhuur

Daarnaast is er ook de Chapps Residenz-app voor je huurders/eigenaren. Hiervoor heb je een abonnement op de Residenz Manager nodig.

Onze oplossingen bestaan naast een app ook uit een krachtige backoffice. Dit is 100% cloud software die je in een moderne browsers, zoals Google Chrome of Apple Safari, gebruikt. Je hoeft dus niets te installeren op je laptop of pc. Meer nog, je kan de cloud software ook gebruiken via de browser van bijvoorbeeld je tablet.

Een tablet biedt het meeste gebruiksgemak, maar als je liever een smartphone gebruikt dan gaat dat perfect.

Voor een optimaal gebruik van onze apps, raden we volgende tablets aan:

• Apple iPad (vanaf de 6de generatie)
  • Apple iPad Mini (vanaf de 4de generatie)
  • Apple iPad Air (alle modellen)
  • Apple iPad Pro (alle modellen)
  • Samsung Galaxy Tab S8
  • Samsung Galaxy Tab A8
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • Samsung Galaxy Tab A7

Gebruik je een andere, recente tablet met Android? Dan is het best mogelijk dat de Rental Inspector app vlot draait, maar we garanderen het niet.

Let zeker op met budget-modellen. Deze tablets beschikken vaak over onvoldoende geheugen en processorkracht om de app vlot te laten draaien. En ook de camera is niet altijd optimaal.

Verkies je een smartphone te gebruiken, dan raden we een toestel met een scherm van 6 inch of groter aan. Aan te raden toestellen zijn:

• Apple iPhone 14 Pro en Pro Max
  • Apple iPhone 13 Pro en Pro Max
  • Apple iPhone 12 Pro en Pro Max
  • Samsung Galaxy S22
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S20
  • En vergelijkbare toestellen van andere merken