Waar kan ik de Chapps-apps downloaden?

Gewijzigd op Do, 18 Jan om 9:45 AM

Waar kan ik de apps downloaden?

Onze apps download je gratis via de App Store op je iPad of iPhone of via Google Play als je een smartphone of tablet met Android hebt:

• Building Inspector - voor gebouwinspecties
  • Rental Inspector - voor huurinspecties (plaatsbeschrijvingen)

Eens je de app hebt geïnstalleerd meld je je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord die je vastlegde bij het activeren van je Chapps account.

Laat de app even synchroniseren en je bent startklaar.

Ook alle updates van de apps gaan via de App Store of Google Play Store. Afhankelijk van je eigen instellingen op je toestel gebeurt dit automatisch of dien je nieuwe updates manueel te activeren.