Hoe maak ik extra gebruikers aan?

Gewijzigd op Do, 1 Dec, 2022 om 11:48 AM

Hoe maak ik extra gebruikers aan?

Extra gebruikers maak je aan in de Rental Manager.

Je dient natuurlijk genoeg gebruiker-licenties op je bedrijfsaccount te hebben. Indien je de Pro-versie zelf online aankocht koop je eerst extra gebruikerlicenties aan.

Betaal je via een factuur, dan bestel je extra gebruiker-licenties per e-mail naar salesoffice@chapps.com.

Wanneer je vrije gebruiker-licenties hebt, ga je in de Rental Manager naar het menu-item Gebruikers, klik je daar op de knop "Nieuwe gebruiker" (die is alleen actief en in oranje als je vrije licenties hebt) en geef je de gegevens van de nieuwe gebruiker in en bewaart deze.

De nieuwe gebruiker krijgt vervolgens een automatische e-mail met een link om zijn/haar gebruikersaccount te activeren en een wachtwoord in te stellen. Vanaf dan kan de gebruiker zich aanmelden met zijn/haar e-mailadres en wachtwoord in de app en bij de Rental Manager.