Kan ik de Rental Inspector verbinden met mijn vastgoedsoftware?

Gewijzigd op Di, 15 Aug, 2023 om 1:47 PM

Kan ik de Rental Inspector Pro linken aan mijn vastgoedsoftware?

Met de volgende software-partners is er standaard een koppeling voorzien:

Als je rechtstreeks via een Partner klant bent geworden, dan is de koppeling ook standaard geactiveerd op je Rental Inspector Pro-account. Ben je niet via de Partner klant geworden of ben je pas later klant bij de Chapps Partner geworden? Neem dan eerst contact op met ons op, zodat we jouw koppeling activeren.

Eens jouw koppeling geactiveerd is, dien je tokens per actieve gebruiker te activeren. Je hoeft dat maar een keer te doen:

Stap 1: Ga naar de Rental Manager, onder het menu-item "Gebruikers".  Per gebruiker genereer je een unieke token door op de sync-knop te drukken:

Stap 2: Deze tokens breng je -afhankelijk van de software waarmee je wil koppelen- zelf in de softwareof je dient deze tokens door te geven aan de helpdesk van je software. Voor meer ondersteuning: neem contact op met de helpdesk van de Partner.

Is jouw (vastgoed)software geen Partner?

Standaard is er een REST API beschikbaar, die toelaat andere softwaresystemen met de Rental Inspector te verbinden. Spreek dus gerust je software aan om een koppeling te maken.