Kan ik bellen met de helpdesk?

Gewijzigd op Wo, 24 Jan om 5:30 PM

Kan ik bellen met de helpdesk?

Voor onze standaard-producten Rental Inspector (huurinspecties/plaatsbeschrijvingen) en Building Inspector (inspecties van gebouwen) is er geen telefonische ondersteuning voorzien*. Maar dat betekent niet dat je ons niet kan bereiken met vragen.

Op dit Support Center waar je het antwoord vindt op de meest voorkomende vragen. Tip: je kan ook zoeken op een trefwoord om sneller het antwoord te vinden.

Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag verder. Maak een ticket aan of stuur een e-mail naar support@chapps.com. We streven ernaar elke vraag binnen de 3 werkdagen te beantwoorden.

Om sneller geholpen te worden is cruciaal om belangrijke informatie mee te geven in je bericht. Bijvoorbeeld:

• Handelt je vraag over een huurinspectie/plaatsbeschrijving? Vermeld dan zeker het volledig adres van het object waarover je vraag gaat.
  • Heb je een vraag over een gebouw in je Building Inspector. Maak dan meteen duidelijk om welk gebouw je vraag gaat.
  • Werkt de app niet naar behoren? Vertel er dan bij welk toestel (merk en type) en het versienummer van je besturingssysteem (iOS of Android) je gebruikt.
  • Ondervind je problemen met de webapplicaties? Vertel er dan bij welke browser je gebruikt.
  • Screen shots die je vraag/probleem omschrijven zijn altijd een fantastische hulp.

Een van onze medewerkers neemt dan je vraag ter harte en zoekt naar het antwoord of de oplossing.

*Corporate-klanten en klanten met custom made oplossingen hebben een vaste accountmanager die ze -ook telefonisch- kunnen contacteren met vragen.