Wat is de Building Manager?

Gewijzigd op Ma, 6 Feb, 2023 om 1:57 PM

Wat is de Building Manager?

De Building Manager (https://building.chapps.com) is een 100% online software die je kan gebruiken via je browser vanaf elke computer. De Manager werkt samen met de app op je tablet of smartphone. Ze wisselen gegevens uit via synchronisatie over WiFi.

In de Building Manager kan je gebouwinspecties voorbereiden, toewijzen aan de juiste medewerker en de dag en het tijdstip van de uitvoering inplannen. De opdracht wordt vervolgens automatisch naar de tablet van de medewerker gestuurd.

Zodra een gebouwinspectie is uitgevoerd, synchroniseert de app deze via WiFi terug naar de Building Manager. Op de Manager worden alle foto's en een kopie van de uitgevoerde inspecties opgeslagen. Daarnaast kan je in de Building Manager ook de toegangsrechten & rollen bepalen. Jij kiest wie toegang heeft tot welk gebouw en tot welke functies van de app.

Verder biedt de Building Manager veel mogelijkheden om je Building Inspector te personaliseren. Je kan je eigen logo uploaden voor gebruik op de rapporten, de gebruikte kleuren voor de rapporten aanpassen, de checklists bewerken of nieuwe aanmaken etc.