Hoe koop ik gebruikerslicenties en credits aan?

Gewijzigd op Do, 1 Feb om 2:50 PM

Hoe koop ik gebruikers en credits aan?

Het tarief voor de Rental Inspector Pro bestaat uit twee delen:

• Een jaarlijkse licentie per gebruiker
  • Credits die je vooraf aankoopt (prepaid)

Je jaarlijks abonnement per gebruiker activeren of verlengen en credits aankopen doe je in de Rental Manager via je Account > Abonnement & credits in het hoofdmenu:

In je licentie per gebruiker zit het gebruik van de Rental Manager vervat, alsook de centrale backup hosting van de rapporten en foto's die je maakt.

Naast een licentie per gebruiker heb je ook credits nodig, die je vooraf online aankoopt. Een credit is gelijk aan een afgewerkte huurinspectie/plaatsbeschrijving. Je kan credits in bulk kopen om een extra korting te genieten.

Een afgewerkte huurinspectie/plaatsbeschrijving in de Rental Manager nabewerken en van die nabewerking een nieuw rapport en/of een addendum maken, kost geen extra credit.

Zijn je credits (bijna) op, dan koop je er gewoon bij om je saldo te verhogen.

Heb je credits over na een jaar? Dan blijven ze geldig op voorwaarde dat je minstens 1 gebruikerslicentie vernieuwd voor het volgende jaar.

Betalen doe je online en kan ondermeer met iDeal, Bancontact, SOFORT, Maestro, VISA, MasterCard en American Express. De betalingen worden verwerkt door onze betalingsprovider Stripe. Van elke online aankoop ontvang je binnen de 3 werkdagen per e-mail een factuur voor je boekhouding.

Tip: zorg dat jouw btw-nummer is ingevuld bij je bedrijfsgegevens. Ben je een bedrijf met vestiging in de Europese Unie -maar niet in Belgiƫ- dan wordt je btw-nummer automatisch gecheckt bij de VIES-Database van de EU. Indien je btw-nummer gevalideerd wordt, dan wordt de btw op je aankoop verlegd. Je betaald met andere woorden geen btw op je aankoop, maar moet die natuurlijk wel verrekenen volgens de fiscale regels van jouw land.